Megamobil Кемпери 4x4

Ако търсите мобилен дом със задвижване на четирите колела, препоръчваме нашите кемпери на базата на MAN TGE 4×4 или Mercedes Sprinter 4×4. Предлагаме три различни версии на кемперите със задвижване на всички колела на базата на MAN TGE 4×4 и Mercedes Sprinter. Освен това може да избирате кемпер с опция 4×4 между следните дължини: 6.00 м, 6.80 м и 7.00 м. 

MAN TGE 4x4 Кемпери

Новият 4MOTION със задвижване на четирите колела, базиран на Volkswagen Crafter или MAN TGE, е идеален за всички пътища, които водят до отдалечени места. Неговата постоянна система за задвижване на всички колела с тежък режим на работа е специално разработена за екстремно използване извън пътя и шофиране извън павирани пътища.

Изключително мощният 2,0-литров TDI-BiTurbo двигател със 103 или 130 kW в комбинация с 6-степенната ръчна скоростна кутия и допълнителната степен на намаляване на предавките осигурява оптимално задвижване.

Новият Crafter или MAN TGE 4MOTION с голям интериор и допустимо общо тегло на автомобила от 3,5 т е безопасен и удобен за шофиране – и дори отговаря на строгия стандарт за емисии EEV (Enhanced Environmentally Friendly Vehicle).

Предната ос: При желание може да бъде оборудван и със 100% блокировка на диференциала. Също така има хидравлична двуконтурна спирачка с вакуумен усилвател за оптимално разпределение на спирачната сила.

Предавателната кутия: В допълнение към 6-степенната ръчна скоростна кутия е инсталирана отделна 3-валова предавателна кутия за постоянно задвижване на всички колела. Той разделя мощността на двигателя на 50% между предния и задния мост. Интегрираната степен на намаляване на 1: 2,5 и 100% блокировка на диференциала могат да се активират електрически от кабината на водача, ако е необходимо. Предавателната кутия е разположена зад предната ос.

Бутоните за управление:Бутоните за управление са разположени директно вляво от кормилната колона на таблото. При труден терен степента на намаляване и съответните блокировки на диференциала могат да се включват и изключват бързо и лесно, както е необходимо. ABS се деактивира автоматично, когато се активира блокирането на диференциала на задния мост и се включва отново, когато блокирането на диференциала е деактивирано. Ако е избран етап на намаляване, индикаторната лампа светва в инструменталната група.

Задната ос: Твърдият заден мост има подсилено окачване. Задният мост е проектиран за екстремно използване извън пътя с корпус на диференциала, части на оста със сензори ABS и нов стабилизатор. С помощта на вградената блокировка на диференциала (100%) могат да бъдат избегнати разлики в скоростта на колелата с различно сцепление с пътната настилка. Това осигурява оптимално предаване на мощност. Той може да бъде включен както в покой, така и при движение до скорост от около 10 км / ч.

Mercedes Sprinter Benz 4x4 Кемпери

Системата на Mercedes Benz Allroad 4×4 подобрява страничната стабилност и сцеплението особено при неасфалтирани пътища или при трудни пътни условия като лед и сняг. Може да бъде полезна и при теглене на ремарке, при изкачване на склон или ускоряване. При включен режим на задвижване на всички колела раздавателна кутия изпраща 35% от мощността към предната ос и 65% към задната ос. Превозните средства с такъв режим имат също по-висок просвет и дълбочина на движение. Превключвател на таблото в шофьорската кабина улеснява смяната на задвижващите системи, докато автомобилът е неподвижен или се движи със скорост до 10 км/ч. Индикаторът, който показва кога е включено този режим, е червена лампа в копчето. Тази система се предлага по избор за няколко панела. 

 

Мерцедес Кемпер 4х4

Предимства на системата Mercedes Benz Allroad 4×4:

  • Приблизително 110 мм по-високо ниво на превозното средство
  • Приблизително 90 мм по-високо ниво на превозното средство на задния мост
  • Модифицирано положение на функциите на осветление поради по-високо ниво на превозното средство: заден фар за мъгла, интегриран в бронята на Sprinter Panel Van и Sprinter Tourer
  • Хидравлично управление – за разлика от автомобилите с предно и задно задвижване, които имат електрическо управление.

Кемпер 4x4 с ВИП ложа на задните седалки

Представяме Ви Mega Lounge 600. С обща дължина от 6 метра и ВИП ложа за сядане в задната част, Megamobil осигурява уникална всестранна гледка по време на вашите пътувания и престои със семейство или било то с приятели. Независимо дали наблюдавате природата или просто пътувате през градските райони, MegaMobil Lounge 600 ви дава възможност да се отпуснете, да се отпуснете и да се насладите на момента. Получавате много пространство и всички иновации от MegaMobil, като различни отделения за съхранение, елегантния кухненски модул и патентования модул за баня в този уникален модел от MegaMobil. 

Проведете безплатна консултация с нас.