Mega Lounge 640

MegaMobil възражда популярната за всички времена U-образна група за сядане, сега в кемпер ван! От старо към ново! Това, което някога беше много търсено през 90-те години, загуби малко от вниманието на производителите на кемпери през последните десетилетия и беше почти забравено. Megamobil Ви представя Megamobil Lounge 640!

Благодарение на най-новите технологии и иновативната сила на словенския производител на кемпери MegaMobil, някога популярната група за задни седалки отново намира своето място на пазара на кемпери

Базиран на Peugeot или Citroen, нотка носталгия бръмчи във въздуха в MegaMobil Lounge 640 или по-скоро в интериора. От електрически регулируеми външни огледала, пилотска седалка с въртяща се конзола до климатик в шофьорската кабина, 90 л резервоар за гориво и круиз контрол, MegaMobil остава верен на своята линия, висококачествено базово оборудване и отдава голямо значение на комфорта при шофиране .

Кухненският бокс с котлон с 2 котлона и пиезо запалка, както и различни кухненски издърпвания с автоматично затваряне и издърпващ се работен плот ви позволяват удобно да приготвяте желаните ястия. Големият 90-литров компресорен хладилник с фризерно отделение отсреща предлага много място за съхранение, възможности за охлаждане и замразяване на храна при дълги пътувания.

Непосредствено зад шофьорската кабина е приятната, голяма и патентована комфортна баня от MegaMobil с плъзгаща се врата за влизане в мократа камера, което означава, че закачалките в коридора най-после остават в миналото. Въртяща се врата в мокрото помещение разделя душа със собствена арматура от тоалетната Thetford и умивалника, като по този начин позволява приятен комфорт и много пространство при душ. Удобно, благодарение на вентилационните клапи в мокрото помещение, душът може да се използва и като сушилня. Така дори и в дъждовни дни подгизналите дрехи намират своето място при пътуване с кемпер.

Благодарение на функцията за електрическо сгъване на леглото в задната част, U-образната група за сядане може да се превърне в много голямо и съответно удобно легло с кралски размери с размери невероятните 185 cm x 200 cm. Много място за двойки, за да спят удобно.

Различни чекмеджета, рафтове и много място за съхранение са налични в, около и над задната седалка и по този начин позволяват транспортирането на всички необходими неща, от които се нуждаете при дълги пътувания с кемпера.

Цялостното остъкляване и различни капандури Heki с ролетни щори и защита от насекоми в този дом на колела със задна група седалки позволяват оптимална гледка към околността или звездното небе. Цената на MegaMobil Lounge 640 също е впечатляваща. Вижте актуалната цена на MegaMobil Lounge 640 на нашия сайт. Разбира се, няма ограничения за това, което можете да пожелаете, така че цената може да варира в зависимост от желаното оборудване.