МЕГАМОБИЛ България представя своите МЕГА предложения за тази Есен!

Megamobil Bulgaria, като официален представител на Megamobil Премиум Кемпер Ван с безброй опции, Ви представя НОВИ налични кемпер бусове за тази Есен! 

Възползвайте се от възможността да притежавате свой собствен кемпер на Есен. Питате се какво ви очаква при покупката на висококачествен Мегамобил? Ето го и отговорът:

Нека Ви представим някои от наличните модели:

Megamobil Sport 640, шаси на FIAT Ducato 180PS

  • Идеален за къмпингуващи, които не могат да се откажат от комфорт, докато са в движение и които оценяват лукса на собствената си първокласна баня. 

Megamobil Vario Aktiv 680, шаси на MAN TGE, 180PS

  • Кемпер бусът е разработен в елегантен стил и с усъвършенствани функции, което го превръща в превозно средство за луксозни пътувания. MEGA VARIO 680 помага на пътуващите да се насладят на свободата, която може да се намери на открития път.

Megamobil Classic 600, шаси нa Peugeot Boxer

  • Компактен и пъргав в движение! Що се отнася до удобството и пространството за съхранение, MEGACLASSIC 600 не прави компромиси с интелигентно проектирания си интериор. Едва ли човек може да си пожелае повече.

Свържете се с нас при интерес за есенните попълнения! Повече информация за всеки модел може да намерите на https://megamobil.bg/modeli/

Консултирайте се с наш специалист относно всички опции и възможности! 

Контакти: 

Телефон: +359 89 552 4009

Имейл: office@megamobil.bg