messe

Megamobil Bulgaria, заедно с CampMoment BG и Wohnmobilcenter Sachsen ще участват заедно на едно от най-големите европейски изложения за кемпери, каравани и кемпер оборудване, което ще се проведе от 28 август до 5 септември 2021 г. в  град Дюселдорф, Германия. Изложението празнува тази година своя 60-ти юбилей! Добрата организация и спазването на високи хигиенични стандарти позволяват провеждането на изложението в пандемични условия. Очакваното облекчаване на правилата за пътуване също е положителен фактор и тази година посетители от цяла Европа се очаква да посетят изложението.  Какво предлага посещението на изложението? Можете да видите на живо всички нови кемпери, кемпер бусове и каравани и да научите за нови вълнуващи дестинации, както и за техническите иновации в сектора на аксесоарите и оборудването.

В общо 13 зали на закрито, а и на открито изложителите ще представят най-големия избор в света на каравани, кемпери и каравани за превоз на пътници, автомобилна техника, компоненти и принадлежности, палатки, мобилни къщи, аксесоари и оборудване за каравани и къмпинги, облекло за открито и оборудване, туристически дестинации, както и природни региони, къмпинг оферти за терена. Новостта тази година е, че  в допълнение към посещението на място на търговското изложение, “Караван Салон” предлага и дигитални допълнения като Matchmaking, Онлайн презентации, Видеосалони и Хибриден форум в областта на туризма, в което Megamobil Bulgaria силно подкрепя и промотира със своите дигитални платформи.

Търговски посетители и крайните потребители, разбира се, могат да се свържат с производителите, да се срещат във виртуални зали за срещи, но и да се уговарят на място. Също и в сектора на туризма, виртуалната платформа  “Travel & Nature connected” предлага интересни онлайн лекции по туризъм на хората, които не могат да присъстват лично на изложението.

Ако имате възможността да си направите една почивка до западна Германия, обезателно се отбийте и разгледайте иновативните предложения, представяни на изложението. Ако пък това не е опция, възползвайте се от онлайн посещението и бъдете в час с всички кемпер новости.

Осигурете си билет онлайн, като посетите линка по-долу или се обърнете към нас, Megamobil Bulgaria. Ние сме насреща!