Представяме Ви CampMoment.BG – Всички Кемпери на едно място

С огромно удоволствие Ви съобщаваме, че официално стартира обновеният уебсайт за продажба на нови налични и поръчкови кемпери. CampMoment.BG представя огромно разнообразие от марки и видове кемпери от рода на: Megamobil, Challenger, Dreamer, LMC и GiottiLine. CampMoment също така си сътрудничи с едни от ТОП 5 най-големите кемпер дружества в Германия! 🇩🇪

Насладете се на предварителна визуализация на обновения сайт.👇

1
2
CampMoment Представяне
  1. Може да избирате между всички видове домове на колела: Кемпер Бусове, Алковени, Полу-интегрирани, Интегрирани Кемпери и Каравани от най-новата серия и производство. Имате възможността да филтрирате кемпери по определени категории и по този начин да съставите конфигуриран предварителен избор от нашите кемпери.
  2. CampMoment BG си партнира с едни от най-висококачествените кемпер марки на пазара, а именно с: Megamobil, Challenger, Dreamer, LMC и GiottiLine.
  3. Възползвайте се от предимството на 360° външен и вътрешен изглед на нашите кемпери и кемпер бусове. С 360-градусовите снимки на различните кемпери можете да се запознаете отблизо с всеки детайл.

Нашата мисия е да намерим подходящия кемпер за всеки клиент, отговарящ на неговите нужди и желания. Мечтата Ви да пътувате на четири колела е на път да се сбъдне. Позволете ни да Ви помогнем с избора на следващото приключение.