Mercedes Mega RE 700

Луксозен, ефективен и лесен за маневриране. Ще ви хареса нашият RE-AKTIV 700, който е изграден върху шаси на Mercedes-Benz Sprinter.

Луксът и къмпингът не се изключват взаимно!

MERCEDES BENZ MEGA RE-AKTIV 700

Преустройството на MEGA MOBIL и новият Sprinter са перфектното превозно средство за отдих за всеки, който иска да отиде на спонтанно и стилно приключенско турне – без да жертва пъргавината и комфорта на шофиране. С екстрите, които предлага, можете спокойно да докарате нашия кемпер до мечтаните дестинации или да го превърнете в мобилен офис само с няколко прости стъпки.

Получете ТОП оферта за Mercedes Mega RE 700!

1
2
3
4
5
1

Седалка за двама с триточкови колани

2

Разтегателна маса

3

Седалки 360 °

4

Горни шкафове с вратички

5

Прозорец с телескопична стойка

MEGA RE-AKTIV Дневна

Просторната всекидневна с разтегателна маса осигурява комфортно място за общуване с Ваши приятели, когато сте на път. Кемперът има много шкафове с допълнително място за съхранение, а кухненският блок Ви дава всичко необходимо за Вашето удобство, когато пътувате.

MEGA RE-AKTIV Баня

Повече пространство в банята на Megamobil: С въртящата се акрилна прозрачна стъклена врата можете да очаквате първокласна баня!

1
2
3
4
5

Регулируемо VARIO-легло

Регулируемото по височина легло Vario в Mega Re-Aktiv 700 Ви предоставя много място за съхранение, например за велосипеди или скутери.

Спецификации на Mercedes Mega RE 700