Mega Vario Aktiv 680

MEGA VARIO 680 – проектиран върху шасито MAN TGE или VW CRAFTER – е разработен в елегантен стил и с усъвършенствани функции, което го превръща в превозно средство за луксозни пътувания. MEGA VARIO 680 помага на пътуващите да се насладят на свободата, която може да се намери на открития път.

Получете ТОП оферта за Mega Vario Aktiv 680!

1
2
3
Mega Vario 680 Спално помещение

Интелигентна система за съхранение в Mega Vario

На входа на спалното помещение, кемперът разполага с интелигентна система за съхранение на допълнителен багаж, както и интегрирано стъпало за улеснен достъп към леглото. Дължината на преградата може да се увеличава чрез електрически начин. Скрити под легналите удобни повърхности, те създават повече място за съхранение за вашите предмети по време на пътуване. Преди лягане издърпайте стъпалото и удобно се настанете в просторното легло на Vario Aktiv 680. Без да полагате усилия издърпайте по лесен начин решетъчната рамка и поставете липсващата част от матрака, за да се насладите на леглото в максимален размер 1950 мм / 1780 мм x 1910 мм.

1
2
3
4
5
Mega Vario Aktiv 680 - Дневна

Mega Vario Кемпер Дневна

Този напълно персонализиран кемпер с единични легла в задната част, кухня с печка и котлони, баня между двете стаи и канапе за сядане в предната част е особено подходящ за двойки. Канапето на Mega Vario 680 е разтегателно, за да осигури повече място за сядане за Вас и Вашите гости. Светлите тонове, подбрани за интериора на Mega Vario 680 създават домашен уют. Висококачествената изолация Armaflex го прави подходящ и привлекателен за зимните условия, в които може да пътува.

1
2
3
4
5
6

Mega Vario Кухненско Помещение

Кухненският кът в Mega Vario Aktiv 680 предлага всичко необходимо за едно пълноценно прекарано време в кемпера. Той предоставя достатъчно място за съхранение, както и разтегателен кухненски плот с допълнителни 40 см за по-лесно приготвяне на ястия.

1
2
3
4
5

Mega Vario Баня

Банята на Mega Vario 680 впечатлява с пространство и стил! Прозрачна врата защитава от влага тоалетното помещение по време на душ, а прозорецът Heki на покрива осигурява вентилация в помещението. Ще откриете място за съхранение на Вашата козметика и 230V-ов контакт за електрическа четка за зъби или сешоар. LED осветлението създава приятна атмосфера за релаксиране под душа.

Спецификации на MEGA VARIO 680