Mega Sport 640

Mega Sport 640 3D

Получете ТОП оферта за Mega Sport 640!

Идеален за къмпингуващи, които не могат да се откажат от комфорт, докато са в движение и които оценяват лукса на собствената си първокласна баня. Сгъваемата решетъчна рамка дава на огромното задно пространство за съхранение възможност да побере допълнителен багаж, например спортно оборудване. Добре обмисленото отделение предлага много допълнителни отделения за съхранение, където всичко намира своето място.

1
2
3
4
5
6
Mega Classic 600 Кухня с инфо

Кухненско помещение в кемпер бус – Мега Sport 640

Кухненският бокс е оборудван с първокласен котлон с 2 горелки, електронно пиезо запалване и висококачествени стъклени капаци. За да се използва работната повърхност с още повече място за съхранение, в стандартния обхват е включено и голямо удължение от 40 см. За да може невидимо да се прибере торбата за боклук, в кухненския блок има лесно достъпна опция за съхранение. Специален акцент е опцията 140-литров компресорен хладилник Twin Tower Premium с охладено чекмедже за напитки.

1
2
3
4
5

Дневна в кемпер бус – Мега Sport 640

В Mega Sport 640 канапето за сядане Ви приканва да прекарате времето си на него. Благодарение на удобното въртящо се удължение, масата може да се увеличи и предлага повече пространство за вас и вашите гости.

1
2
3
4
5
6
7

Спално помещение кемпер бус – Mega Sport 640

Просторното спално помещение с надлъжнo двойно лелго отличава Mega Sport 640 от Mega Classic 600. Голяма площ под леглото до 2,00 м осигурява допълнително място за съхранение, което можете да приспособите към вашите нужди с поставяща се преграда. Със спална площ 178 x 191/201 см (ширина х дължина вляво / вдясно), спалнята на Mega Sport е една от най-големите за своя клас. През деня имате възможност да повдигате на една страна решетъчната рамка на леглото като това позволява свободно преминаване през спалното помещение.

1
2
3
4
5

Баня – Mega Sport 640

Премиум баня от Mega Mobil! Това наистина е мечта! Щедрото стенно тяло и страхотният основен модул на мивката предлагат много място за съхранение.  Въртящата се врата предпазва тоалетната, мивката и шкафовете от влага по време на душ като всички материали в банята са направени 100% влагоустойчиви във времето. Покривният прозорец на покрива осигурява дневна светлина и достатъчна вентилация. Стандартният вграден контакт 230V за сешоар или самобръсначка допълва отличителните характеристики на тази първокласна баня.

Спецификации на Mega Sport 640