Mega Revolution 640

Mega Revolution 360 градуса

Получете ТОП оферта за Mega Revolution 640!

Кемперът MEGA REVOLUTION 640 предлага още повече място в багажника – вече не е нужно да демонтирате леглото, просто натиснете бутона!
Невероятна гъвкавост, съчетана с комфорт за индивидуалистите!

Можете да очаквате максимална гъвкавост при дължина на превозното средство от 6.36 м. Този автомобил е пълен с технически финес в съчетание с първокласното качество на производство и страхотното стандартно оборудване на MEGAMOBIL. Освен това има възможност и за интегриране на друга лежаща повърхност. Това означава, че MEGA REVOLUTION 640 не е просто транспортно чудо, но може да се превърне и в истински кемпер за 4-ма души за цялото семейство.

Електрическото задно легло предлага гъвкавост с множество възможности. Пътуването без щателно планиране, но със спонтанни решения е най-накрая възможно. Дори ако задното място за съхранение е препълнено с велосипеди, мотоциклети, спортно оборудване или друг багаж, високият покрив оставя достатъчно място за сън, дори леглото да не може да бъде спуснато. И накрая, семействата имат място и в класическия кемпер ван, благодарение на опцията за второ задно легло. Второ революционно оборудване е здравата и функционална баня, която накрая предлага лукса на душа, без да се изкривява или преустройва, докато кемперът все още може да се използва без ограничения. Тази патентна баня е ново интегрирана във всички модели от серията MegaMobil. Просто мечта. Особено удобните възглавници за седалки и добре обмислената кухня, с най-добро качество, са идеалното допълнение към този кемпер.

Спецификации на Mega Revolution 640