Mega Revolution 640

Mega Revolution 360 градуса

Получете ТОП оферта за Mega Revolution 640!

Кемперът MEGA REVOLUTION 640 предлага още повече място в багажника – вече не е нужно да демонтирате леглото, просто натиснете бутона!
Невероятна гъвкавост, съчетана с комфорт за индивидуалистите!

Можете да очаквате максимална гъвкавост при дължина на превозното средство от 6.36 м. Този автомобил е пълен с технически финес в съчетание с първокласното качество на производство и страхотното стандартно оборудване на MEGAMOBIL. Освен това има възможност и за интегриране на друга лежаща повърхност. Това означава, че MEGA REVOLUTION 640 не е просто транспортно чудо, но може да се превърне и в истински кемпер за 4-ма души за цялото семейство.

Електрическото задно легло предлага гъвкавост с множество възможности. Пътуването без щателно планиране, но със спонтанни решения е най-накрая възможно. Дори ако задното място за съхранение е препълнено с велосипеди, мотоциклети, спортно оборудване или друг багаж, високият покрив оставя достатъчно място за сън, дори леглото да не може да бъде спуснато. И накрая, семействата имат място и в класическия кемпер ван, благодарение на опцията за второ задно легло. Второ революционно оборудване е здравата и функционална баня, която накрая предлага лукса на душа, без да се изкривява или преустройва, докато кемперът все още може да се използва без ограничения. Тази патентна баня е ново интегрирана във всички модели от серията MegaMobil. Просто мечта. Особено удобните възглавници за седалки и добре обмислената кухня, с най-добро качество, са идеалното допълнение към този кемпер.

1
2
3
4
5
6
7
8

КУХНЕНСКО ПОМЕЩЕНИЕ В КЕМПЕР БУС – MEGA REVOLUTION 640

Представяме Ви висококачествената комбинация от готварска печка Dometic  с електронно пиезо запалване, която може да бъде покрита с разделена стъклена плоча.Над кухненския блок има просторен стенен шкаф с LED осветление отдолу.Отстрани на кухненския блок има разширение от 40 см на работната повърхност за изърпване, както и голямо отделение за съхранение на вашите консумативи. Напълно разтегателните чекмеджета, включително отделението за прибори за хранене, създават допълнително място за Вашите предмети за пътуване.

1
2
3
4
5

ДНЕВНА В КЕМПЕР БУС – MEGA Revolution 640

Дневната в Megamobil Revolution се превръща в просторна трапезария с маса за цялото семейство със стандартното удължение на въртящата се маса. 3-точковите предпазни колани, разположени отвън, предлагат идеална защита за останалите пътници. С цел принадлеженостите Ви да бъдат напълно прибрани, получавате допълнително място за съхранение на Вашите прибори за пътуване във всички надземни шкафове над зоната за сядане и кухненския модул.

1
2
3
4
5

СПАЛНО ПОМЕЩЕНИЕ – MEGA Revolution 640

Представяме Ви 5-звезден комфорт в спалнята с нашия първокласен матрак, изработен от студена и visco пяна. Опционалното допълнително легло по избор е идеалното допълнение към семейния кемпер. Специална характеристика е, че допълнителното легло може да остане в това положение, дори когато не се използва и електрически регулируемото по височина легло все още може да се регулира до най-долно положение.

В положение на повдигнато двойно легло Vario, Вие разполагате с достатъчно място за съхранение на скутери или велосипеди. Това позволява на модела Mega Revolution 640 да се използва като пълноценен семеен кемпер. 

1
2
3
4
5

Mega Revolution 640 – Баня

Разполагайте с още повече пространство в първокласната баня от Megamobil на модел Mega Revolution 640! Тук всеки член на семейството има достатъчно място. Стенните шкафове и първокласния основен модул на мивката предлагат удобно и просторно място за съхранение. С въртящата се акрилна вратичка от прозрачно стъкло, можете също да превърнете банята в изолирано пространство и така да защитите от намокряне ъгловата мивка и касетъчната тоалетна. Страхотният покривен прозорец Heki осигурява дневна светлина и достатъчна вентилация. Инсталираното LED осветление гарантира добра светлина в банята. Стандартният 230 V контакт е част от практичните удобства, които се предлагат от този премиум кемпер ван.

Спецификации на Mega Revolution 640