Mega RE-Aktiv 680

Сред първите кемпери в своя клас, построени върху шасито на Volkswagen Crafter или MAN TGE, MEGA MOBIL въвежда изцяло нова “ера” в комфорта при пътуване. С опцията за задвижване 4×4 и други подобрения, MEGA MOBIL повишава нивото на Кемпери в Европа. Покритият RE-ACTIVE етажен план предлага различни възможности за сядане, спане, душ и готвене, които са допълнително подчертани с модерни интериорни елементи, луксозно оборудване SAHARALINE® и LED технология. Това ваканционно превозно средство е оборудвано с уреди от неръждаема стомана и оборудвано с компресорен хладилник за оптимално охлаждане. Пред къщата има опция за сенник, LED осветление или разширяема фотоволтаична система, която поддържа енергиен поток дори когато не сте свързани към мрежа. Пътувайте със стил и лагер в лукс: вижте света във вашия MEGA RE-AKTIV.

Получете ТОП оферта за Mega RE Aktiv 680!

1
2
3
4
5
mega-re-aktiv-680

Mega RE-Aktiv 680 – Трапезария

Просторната всекидневна с разтегателен плот на масата създава достатъчно място за социализиране по време на пътуване. В шкафовете ще намерите допълнително място за съхранение на вашите вещи. В кухненския блок се предлага всичко необходимо. Напълно разтегателните чекмеджета, включително отделението за прибори за хранене, създават много място за вашите предмети за пътуване.

1
2
3
4
5
6

Mega RE-Aktiv 680 – Баня

Разполагайте с повече пространство в банята на Megamobil: С въртящата се акрилна прозрачна стъклена врата можете да очаквате първокласна баня!

  • EXTRA голяма, патентована комфортна баня с въртяща се стъклена врата за отделяне на душа – здрава, функционална и лесна за поддържане
  • Покривен прозорец Heki с двойна ролетна щора
  • Подходяща за сушилно помещение
  • Мивка и душ със собствени смесители
  • Въртяща се тоалетна Thetford за максимален комфорт
  • Плъзгаща се врата с минимално заето пространство
  • Място за съхранение под мивката и над тоалетната
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Регулируемо легло – Mega Re Aktiv 680

Регулируемото по височина легло в Mega Revolution Ви предлага много допълнително място за съхранение, което може да се използва за изцяло Ваши цели като скутери или извън габаритен багаж. Размерът на леглото е  2,01/1,88 m x 1,91 m.  Спалното помещение разполага с LED осветление, а страничните стени са подплатени с високо качество текстил, директно изработено в Словения.

Спецификации на Mega RE-Aktiv 680