Mega Classic 600

Mega Classic 600

Получете ТОП оферта за Mega Classic 600!

Компактен и пъргав в движение!
Що се отнася до удобството и пространството за съхранение, MEGACLASSIC 600 не прави компромиси с интелигентно проектирания си интериор. Едва ли човек може да си пожелае повече.

Класика в програмата! Компактен и маневрен, той е не само идеалният спътник за пътуване за 2-3 души, но с дължината си от 5,99 м е идеален и за ежедневна употреба. Добре обмислената кухня и удобният кът за сядане са особено привлекателни, а уютното напречно легло с решетъчна рамка обещава спокоен сън. Уникалната, патентована комфортна баня и голямото пространство за съхранение усъвършенстват този кемпер до последния детайл.

1
2
3
4
5
6
7

Кухненско помещение в кемпер бус – Mega Classic 600

Поради оптималното разположение на първокласния котлон с две горелки с електронно пиезо запалване и висококачествено стъклено покритие разполагате с достатъчно място за съхранение. Предлага се кухненско изтегляне от 40 см като удължение на работната повърхност. Кухненският блок предлага истинско разнообразие от разтегателни чекмеджета. За да можете да стигнете до всички кухненски прибори по възможно най-добрия начин, Mega Classic включва стандартно и два допълнителни шкафа с изтегляне (подобно на аптечен шкаф). Интегрираната зона за торбата за боклук също е скрита по особено елегантен начин. 100% невидим, но все пак оптимално достъпен отвън и отвътре. Компресорните хладилници, инсталирани от MegaMobil, също обещават най-доброто охлаждане. Технологията на компресора гарантира пълно охлаждане дори по време на шофиране.

1
2
3
4
5
6
7

Дневна в кемпер бус – Mega Classic 600

Канапето за сядане в Mega Classic 600 е особено удобно. С много щедро място за крака, голям плот на масата и красиво въртящо се разширение, четирима души ще намерят достатъчно място за споделена приятна вечер. Всички модели на Мегамобил разполагат с въртящи се седалки на 360 градуса. Вътрешният декор и текстил на Мегамобил е отново изпълнение на марката, която притежава собствена текстилна фабрика, с производство от най-високо качество в Европа.

1
2
3
4
5
6

Спално помещение – Mega Classic 600

Максимално отпускане в задната част, благодарение на просторното легло с кръстосано легло с размери 192×140 см, чийто решетъчен елемент на рамката може да се сгъне, за да се разшири мястото за багажно съхранение. Страничните стени на задната част са тапицирани с високо качество. В целия интериор ще намерите голям брой контакти 230V / 12V, както и енергоспестяващо LED осветление.

1
2
3
4
5
6

Баня – Mega Classic 600

В Mega Classic 600 Ви очаква баня от висок клас! Ъгловата мивка и касетъчната тоалетна са защитени от влага чрез въртяща се акрилна прозрачна стъклена врата по време на душ. Стандартният покривен прозорец Heki осигурява достатъчна вентилация. В горния шкаф има място за вашите лични хигиенни предмети. В същото време, LED осветлението създава приятна атмосфера в банята. Разбира се, има и 230V контакт за електрическа четка за зъби или сешоар.

Спецификации на Mega Classic 600