🎁 Получи до 5000 евро отстъпка за всички налични кемпери на Мегамобил. Над 50 налични модела. Свържете се с нас!

Кемпери с шаси на Volskwagen Crafter

Разгледайте всички модели кемпери, произведени с най-високи стандарти на базата на Volkswagen Crafter. Марка кемпери с гарантирано качество. Официален дистрибутор на Мегамобил в България.

Избери дължина:

Избери спални места:

Избери шаси:

Кемпери с шаси на Volkswagen Crafter.

Всичко започна във Волфсбург.  VW Crafter в днешни дни се е превърнала една от най-предпочитаните марки за шаси на кемпери. Това не остава незабелязано от Megamobil. Благодарение на висококачествените си двигатели с дълъг живот и технология Blue Motion, съчетани с най-новото интериорно оборудване на най-високо ниво, VW Crafter засенчва своята конкуренция в много отношения. Така че, ако прагматизмът и качеството са важни за вас, VW Crafter е най-добрият избор, който може да направите.

Не се притеснявайте повече по отношение на резервни части, услуги по подръжка или ремонти от всякакъв вид дейности. Сервизите на VW Crafter са едни от най-разпространените в България, Европа и света. Добре обмисленото шаси осигурява безшумно движение по пътя. Предприемате пътуване на дълъг път?  VW Crafter осигурява сигурност и  комфорт докато покорявате Европа и света.  Кемперите с шаси на VW са особени подходящи за пътуване на дълги разстояния…