🎁 Получи до 5000 евро отстъпка за всички налични кемпери на Мегамобил. Над 50 налични модела. Свържете се с нас!

Кемпери с дължина до 6.40 метра.

Разгледайте всички модели кемпери с дължина от 6.40 метра. Марка кемпери с гарантирано качество. Официален дистрибутор на Мегамобил в България.

Избери дължина:

Избери спални места:

Избери шаси:

Кемпери с дължина от 6.40 метра

Не правете никакви компромиси по отношение на пространството и комфорта. Кемпери с дължина 6,40 метра от словенския производител MegaMobil. Изключителни етажни планове, съчетани със специално оборудване и безброй опции за дизайн. U-образната група за сядане и наличните опции, осигуряват на вашия кемпер с дължина от 6,40 метра персонализиран подход за Вашите нужди и необходимости.

Дървесни декори, калъфи за седалки с цялостна визия на интериора, ключове за осветление, различни контакти през USB, 12V или 230V и много други като нито едно ваше желание не остава неизпълнено. MegaMobil. Убедете се сами и оставете нашите компетентни консултанти да ви покажат вашите възможности. Независимо дали става въпрос за U-образната група за сядане в предната част на мобилната къща, кухненското оборудване, патентованата баня или падащото легло или фиксираното легло в задната част, целият интериор може да бъде проектиран според вашите желания.